sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Motivationboost


Moikka, kuten aiemmassa postauksessa kerroin, olin menossa koulurataharjoituksiin. Saavuin tallille jo 10 maissa sillä en tiennyt oikein käytäntöjä, kun en ennen ollut Peikillä kisannut.  Kannettiin kouluaidat paikalleen ja saatiin vähän infoa verryttelystä jne. Oli aika paljon aikaa kunnes ensimmäinen luokka alkaisi, joten luin vähän kokeisiin. Ensimmäinen luokka oli perusmerkki, katsoin koko luokan ja samalla oppi vähän käytäntöjä. Seuraava luokka alkoi klo. 13 ja siihen minä osallistuin. Luokka oli siis HeC:2, olen sen joskus ennenkin mennyt mutta siitä on kyllä aikaa. Oma startti oli n.14.20, laitoin kuitenkin Abraxan kuntoon niin että ehtisin 13.55 maneesille, kävelin vajaa 15min taluttaen ja hyppäsin sitten selkään ja aloitin verryttelyn. 
Verryttelyssä Abraxa ei tuntunut hyvältä, toki vähän oma vikani olisi pitänyt suunnitella verryttely paremmin. Nopeasti meni aika ja oli meidän vuoromme siirtyä kouluaitojen sisäpuolelle, kävelin tuomarin ohi Abraxan kanssa, jottei tulisi mitään yllätyksiä sitten. Kun odotin pillin vihellystä. Heti kun rata alkoi, tuli kuitenkin hyvä fiilis ja yritin olla ihan rauhallisena. Alkutervehdys ei oikein sujunut, ja siitä tulikin aika huonot pisteet. Abraxa nimittäin heittäytyi vinoksi ja ei oikein jaksanut pysyä paikoillaan. Tämän jälkeen olin kuitenkin aika tyytyväinen rataan, sain täyskaarrot tehtyä hyvin ja laukkaympyrätkin sujuivat hyvin, askeleenpidennykseen olin myös tyytyväinen. Oikomista tietysti oli esim. raviympyröillä ja siinä sitten pisteet laskivat. Abraxa ei kuitenkaan temppuillut sen enempää ja olin radan jälkeen tyytyväinen, en pitkään aikaan (lue: ikinä) ole kokenut onnistumista koulukisoissa. 


Enemmän tarkkuutta vielä ja oikominen kuriin, niin saadaan parempi prosentti. Abraxalla ratsasti minun jälkeeni vielä toinen tyttö samassa luokassa ja heillä meni tosi hyvin, voittivat luokan! :) Sain Abraxan kanssa 58, 409%, kuten sanoin, olen tyytyväinen. Olin 9/19. Kisojen jälkeen sain enemmän motivaatiota, jospa tästä vielä tulee jotain! Varmaan osallistun toistekin koulukisoihin ja ehkä vielä jossain vaiheessa estekisoihinkin. Äiti kuvasi radan puhelimellaan ja kuvia löytyy. Videon laadussa ei ole kehuttavaa mutta ehkä siinä jotain näkyy.

Terveisin
Ellen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)