keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Floridassa; JääkiekkoaDAY4
Moikka, tämä postaus tuli vähän myöhemmin, sillä eilinen matsi venyi sen verran pitkäksi, että kun tultiin talolle, menin suoraan nukkumaan. Eilen, eli tiistaina heräsin taas 8 maissa, Sonja ja iskä lähti hakemaan autoa ja minä Alva ja äiti menimme Starbucksiin, söin aamupalaa ja join kahvia. Kävelimme pienen lenkin ja kävimme rannallakin. Kävimme myös kaupassa. Kahden maissa lähdimme kaikki rannalle, tällä kertaa minulla oli kirja mukana, niin viihdyin vähän kauemmin. 

Kun halukkaat olivat uineet, kävelimme takaisin talolle ja söimme jäätelöä sekä vaihdoimme vaateitta matsia varten. Viiden aikoihin lähdimme autolla matsiin, sen verran oli ruuhkaa, että olimme vasta perillä joskus seitsemän aikoihin. Olimme katsomassa Florida Panthers vs Ottawa Senators. Pantherseissa pelaa mm. Barkov ja Jokinen jotka ovat suomalaisia. Olin ennen ottelua ostanut paidan missä luki Barkov ja hänen pelinumeronsa 16, ottelu venyi rankkareille asti ja arvatkaa vaan kuinka ilahduin, kun Barkov ratkaisi voiton Pantherseille! Tosi hyvä ottelu oli ja todella rahan arvoinen! Kuten jo sanoin, niin menimme heti nukkumaan tultuamme talolle.

Terveisin

Ellen


2 kommenttia:

  1. gissa om ja fick kalla kårar av dendä sången fö den va i ifks alkuvideo förra åre! o dendä lätkämatchen o rankkarin!omg <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. De fanns en orsak till varför jag valde sången ;) And I know de va helt bäst! <3

      Poista

Kiitos kommentista! :)