lauantai 24. lokakuuta 2015

Kun ulkopohje ei mene läpiMoikka, lauantaina minulla oli myös valmennus Poni-Haassa. Anna-Liisa otti vähän kuvia alkutunnista. Meitä oli tällä kertaa vain kaksi ja olimme koko maneesissa. Menin Broidilla (we meet again). Aloitimme lyhentämällä askelia, Broidi pani vähän vastaan ja oli aika kova suusta alussa. Teimme samaa myös ravissa. Sitten menimme itse tehtävään eli piti tehdä voltti pitkän sivun alkuun ja sitten jatkaa avotaivutusta koko pitkä sivu, tässä saimme monta onnistunnutta pätkää. Toisella pitkällä sivulla piti ravissa työskennellä volttien avulla. Kun olimme vähän aikaa tehty avotaivutusta käynnissä, niin jatkoimme samaa ravissa. Broidi ei millään malttanut pysyä lyhyessä ravissa mikä vähän hankaloitti avotaivutuksen tekoa. Yritin volttien avulla saada Broidia vähän kiinni. Tehtiin avotaivutusta myös toiseen suuntaan ja Broidi ei aluksi ollenkaan kuunnellut pohkeitani. Tultiin sitten keskiympyrälle ja yritin tehdä vähän pysähdyksiä, niin että Broidi pysyisi paketissa ja ei onnistunut millään. Nostimme sitten laukan, Broidi ei kuunnellut ulkopohjetta ollenkaan ja pidätteet eivät menneet kunnolla läpi, toiseen suuntaan meni vähän paremmin, pystyin työskentelemään ponilla vähän ja saatiin ihan ok pätkiä. Lopuksi työskentelimme eteen-alas ja siinä Broidi meni aika nätisti. Ongelma tämän valmennuksen aikana oli kuitenkin ulkopohje jota Broidi ei kuunnellut ja mikä vaikeutti kaikkia asioita. 

Valmennuksesta jäi kuitenkin ihan ok fiilis, sillä sai, niin paljon palautetta koko ajan että sai vähän korjattuakin asioita.

Terveisin

Ellen

Svenska: På lördag hade jag handikappträningen, jag red Broidi. Det gick bättre än på hopptimmen men allting lyckades inte så bra och jag hade problem med att få yttre skänkeln igenom. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)