torstai 24. syyskuuta 2015

TippumisiaMoikka, ajattelin nopeasti tulla kertomaan viime viikon tiistain tunnista, minulla on vaan pari huonolaatuista kuva tällä kertaa valitettavasti. Meillä oli esteitä ja menin Broidilla, ei nyt oikeastaan vieläkään huvittanut mennä ratsastamaan mutta menin silti. Verryttelyssä Broidi oli ihan kiva, liikkui tarpeeksi eteen jne. Kuitenkin kun alettiin tulla verryttelyestettä, jonka alla oli pinkkejä palikoita, niin herranjumala sentään miten pelottavaa oli. Broidi kielsi jo pari metriä ennen estettä, olin ihan kaulalla, joten tulin sieltä sitten alas, ei sattunut tai mitään ja oli aika turha tippuminen. Tulin sitten uudestaan esteelle ja tuli kielto uudestaan, taas olin ihan kaulalla ja tulin samalla tapaa alas, sen jälkeen tuli sellainen fiilis, että oikeasti miten voin olla näin huono.


Tämän jälkeen odotin, että muut pääsi tulemaan ja tulin sitten vielä uudestaan ja tällä kertaa tultiin yli, tultiin vielä uudestaan kun puomi oli nostettu ja nyt alkoi sujumaan paremmin. Sitten tultiin vielä verryttelyesteenä okseria, jonka alla oli oransseja tötteröitä, Broidi kielsi ensin mutta toisella kerralla tultiin yli, ensin takapuomi alhaalla ja sitten uudestaan vielä. Tämä alkuhässäkkä oli vähän minun oma vikani, sillä olin ihan liian kaulalla ja en ratsastanut Broidia hyvin esteelle. Tultiin vielä rata kaksi kertaa ja se meni ihan hyvin, ensimmäisellä kerralla mentiin kai yhdestä esteestä ohi mutta kun tultiin vielä toinen kerta, niin päästiin koko rata hyvin. Tunnista jäi kuitenkin vähän huono fiilis, vaikka sain korjattua virheeni. Kuvat ©Alva

Terveisin

Ellen

Svenska: Hej, denna gång red jag Broidi och vi hoppade hinder, tyvärr är bilderna inte bra. I början kom vi inte riktigt igång och Broidi vägrade ett par gånger, vilket ledde till att jag föll av två gånger. Efter att jag red bättre kom vi ändå bra och sista banan kom vi utan att vägra. Tyckte ändå inte att timmen gick så bra fast det gick helt okej till slut. 


2 kommenttia:

  1. Virheitä sattuu kaikille. Tsemppiä ja intoa ratsastukseen! :)

    P.S. Koukutuin jo tähän sinun blogiisi. ;)
    P.P.S. Jos etsit lukemista, niin minun blogi kaipailee lukijoita (postauksia tulee n. viikon - 2 viikon välein). Anteeksi, jos ei saisi mainostaa.

    -> http://kami-samamylittlepony.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)