keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Syksyisiä kuvia


Moikka, päätin sunnuntai-iltana pitkästä aikaa ottaa kameran käteen ja lähdin ulos kuvaamaan. En ollut tehnyt koko päivänä mitään erikoista ja kokeisiin luku ei oikein innostanut. Tykkään tosi paljon kuvata ja minun mielestä kuvista tuli, ihan kivoja vaikka lähdin aika ex-tempore ilman mitään suunnitelmaa. Tykkään itse aina välillä katsoa blogeista kuvapostauksia sillä niistä jotenkin saa omaankin tekemiseen inspiraatiota. 

Minulla on tosiaan koeviikko menossa mutta sen jälkeen alkaa toinen jakso jota odotan todella paljon, sillä minulle on siinä jaksossa mm. kuvaamiseen liittyvä kurssi ja muitakin kivoja aineita kuten esim. venäjä :) Voi olla että blogiin tulee enemmän tämmöisiä postauksia jos kuvataan jotain kivaa kurssilla ja sitten huomenna (maanantaina) on tuo punainen kuu joka olisi tarkoitus kuvata jos jaksan herätä!

Terveisin

Ellen

Svenska: Gick en söndag kväll ut och fota lite, för att få en paus av prov läsandet. Hoppas ni gillar bilderna och får inspiration! Kan hända att det kommer liknande inlägg lite oftare nu till bloggen. 

2 kommenttia:

  1. Siis häh. Huomenna on torstai. Onks tää jotenki ajastettu postaus vai mitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo sorry, unohdin kirjoittaa että postaus on kirjoitettu aiemmin ja ajastin sen.

      Poista

Kiitos kommentista! :)