sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Hieno raviMoikka, tiistaina olin taas normaalisti ratsastamassa, ennen tallille menoa sain tietää, että ratsastaisin Letulla, en ollut kovinkaan innokas sillä viimeisimmät tunnit Letun kanssa eivät ole menneet aivan putkeen. Siskoni tuli tallille kuvaamaan tuntia ja laittoi samalla Letun kuntoon. Minulla oli pitkä raippa, sillä olin oppinut viimeisistä kerroista sen ainakin. Käytin koko tunnin raippaa pohkeena sillä Lettu on ihan turtunut pohkeisiin. Lettu liikkui koko tunnin aika kivasti, välillä oli vähän hitaampia pätkiä mutta meni kuitenkin paljon paremmin mitä viimeksi. Tehtiin jotain pätkiä jostain kouluohjelmasta, mentiin mm. voltteja, ympyröitä, pysähdyksiä. Alussa oli vähän hakemista ja en oikein älynnyt miten minun pitäisi Lettua ratsastaa.
Yritin kuitenkin pitää askeleet aika lyhyenä. Ravissa kesti vähän aikaa ennen kuin ymmärsin että minun pitäisi myödätä vähän ja heti Lettu antoi myöden ja saatiin tosi kiva ravi. Kun oltiin vähän aikaa tehty samaa tehtävää, niin Lettu vähän hidastui mutta useimmat pätkät meni hyvin. Laukka nousi ihan ok, laukan ylläpitäminen oli vähän hankalaa mutta eiköhän sekin menisi paremmin jos sillä vähän enemmän ratsastaisi. Käynnissä ja ravissa Lettu meni tosi kivasti ja lopussa Annekin kehui meidän ravia. Yritin tunnin aikana myös keskittyä kantapäihin, käsiin ja katseeseen. Tämän tunnin jälkeen oli kyllä ihan hyvä fiilis ja voisin ehkä mennä Letulla myös enemmän. Kuvat ©Alva

Terveisin
Ellen


Svenska: På tisdagen red jag med Lettu, vi hade en helt normal dressyr timme. Det for mycket bättre än då jag senast ridit med honom, i skritt och trav gick det extra bra. Galoppen var lite sämre. Vi gjorde ganska basuppgifter vilket passade bra för mig. Hade inte alls lika negativ ton mot Lettu efter denna timme. 2 kommenttia:

  1. Det ser snyggt ut med er två :D Hoppas du får rida Lettu mera :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)