lauantai 29. elokuuta 2015

Kaikki ei aina toimi


Moikka, tiistaina oli taas ratsastuksen vuoro. Onneksi saan nyt postauksen julkaistua vähän nopeammin kuin nämä viimeisimmät. Vielä pitäisi jossain vaiheessa väsätä se Slovenia postaus, jospa viikonloppuna ehtisin? Kuvia ei juuri tältä tunnilta ole joten saatte katsoa kuvia, estetunnista josta jo kerroinkin. Olin ihan positiivisin mielin menossa tunnille koska menin Broidilla. Vielä alkukäyntejä kävellessä tuntui siltä että tämä tunti menisi hyvin.

Hejsan, på tisdag hade jag ridning igen. Som tur får jag detta inlägg ut lite tidigare än de andra. Jag borde ännu i något skede göra av Slovenien ett inlägg, vi får hoppas på att jag hinner under veckoslutet. Jag har inga bilder från denna timme så ni får bilder från hopptimmen. Jag var helt positivt inställd före timmen eftersom jag skulle rida Broidi. Ännu när vi gick med långa tyglar kändes det bra.

Kuvat ©Nora

Aloiteltiin käynnissä tekemällä voltteja, Broidi taipui ihan ok mutta annoin sen ottaa liian pitkiä askeleita ja se sitten kostautui kun se ei enää millään suostunut lyhentämään askelta. Tehtiin sitten ravissa myös voltteja jotka eivät ollenkaan sujuneet, Broidi vaan juoksi eteenpäin ja vaikka kuinka yritin niin ei lyhentänyt askelta. Jossain vaiheessa se sitten meni vähän paremmin ja saatiin parit kulmat mentyä ihan kivasti. Tehtiin koko tunti jotain koulukiemuroita, jotka liittyivät K.N Specialiin, sillä tällä viikolla on kisat.

Vi började i skritt med att göra volter, Broidi böjde sig helt ok men jag lät den ta för långa steg och efter det ville den inte alls förkorta stegen. Vi gjorde i trav också volter som inte alls fungerade. Broidi sprang bara framåt utan att lyssna. I något skede gick det sedan lite bättre och jag fick ridet ett par hörn helt bra. Vi gjorde hela timmen lite dressyrklumerurer som hörde till K.N Special, eftersom det är tävlingar denna vecka.


Tultiin myös keskihalkaisijalle ja tehtiin pysähdys, käänsin liian myöhään ja ei tultu ihan keskihalkaisijalle. Pysähdys oli ihan sikin sokin. Tultiin sitten pääty-ympyröille ja siinä otettiin laukkaa ja tehtiin käynti-laukka-käynti siirtymisiä. Laukassa Broidi vaan meni pää taivaassa onnellisesti laukkasi eteenpäin. Tunti ei siis mennyt kovinkaan hyvin, ainahan sitä voi keksiä tekosyitä mutta tänään ei vaan sujunut. Vaikka olin alun perin suunnitellut meneväni kisoihin, en sinne ilmoittautunut.

Vi gjorde också halt några gånger i mitten av planen men jag vände lite sent och vi kom inte helt på mitten. Halten blev inte bra. Vi kom sedan till volter och tog galopp och så växla vi mellan skritt-galopp-skritt. I galoppen hade Broidi huvudet uppe i himlen och galopperade glatt framåt. Timmen gick alltså inte speciellt bra. Fast jag först hade planerat att fara på tävlingar så bestämde jag mig att inte anmäla mig.


Broidi ei tuntunut ollenkaan hyvältä ja en näe mitään järkeä mennä sinne kun nyt kesti tunti että Broidi meni ihan ok ja koulukisoissa on aikaa verrytellä n. 20 min. Asiaa ei paranna se että Broidi tulee juoksemaan kaikki päivät ennen kisapäivää helpoilla tunneilla, töitä tekemättä. Ehkä uskaltaudun kisoihin vähän myöhemmin? No ehkä tähän väliin kerron vähän iloisempia uutisia, nimittäin Steven on paranemaan päin ja kuulemma paranee täysin (?) :) Haluaisin myös kuulla nyt teiltä että haluaisitteko esittelyn uudesta koneestani? Varmaan tulisi vähän myöhemmin kun pystyn kunnon mielipidettä heittämään mutta kysynpä nyt silti.


Broidi kändes inte alls bra och jag ser ingen vits i att när det räcker en timme att få ponnyn och gå helt okej och man i dressyr tävlingar har ungefär 20 min för uppvärmning. Saken blir inte bättre när den hela veckan går lätta timmar, utan att jobba och sedan borde den göra något plötsligt. Kanske jag far på tävlingar senare? Nu ska jag berätta lite trevligare nyheter, nämligen Steven håller på och bli bättre, han kanske blir helt frisk (?) :) Jag skulle också villa veta om ni vill ha ett inlägg om min nya dator? Jag skulle göra den efter en tid av att ha haft datorn.

Terveisin/Hälsningar
Ellen


3 kommenttia:

 1. Tää ei oo nyt mitenkään pahalla, mutta.. Oletko lyhytkasvuinen? Kun sun jalat noissa kuvissa ei mee edes satulasiivestä alaspäin. Ja noissa kuvissa mun mielestä sulla on liian lyhyet jalustimet, reiällä ainaki pidentäisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lyhytkasvuinen, se lukee kyllä tuossa sivulla. :) Ja meillä oli estetunti siksi niin lyhyet jalustimet.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)