maanantai 29. kesäkuuta 2015

Alltid lär man sig någotMoikka, nyt on jo kurssin kolmas päivä takana. Kun tulin tallille listassa luki tuttu ja turvallinen Broidi, en ollut kovinkaan innoissani, mutta toisaalta ei ole oikein muita kenellä hyppäisin. Rakennettiin jumppasarja ja kaareva tie mutta ei sitten ikinä ehditty hypätä jumppasarjaa :D Verryteltiin aika pitkään, aloitettiin pysähdyksillä ja peruutuksilla käynnissä. Broidi työnsi pepun aina uralta pois mutta kun sain sen korjattua, niin perutukset olivat ihan ok. Otettiin sitten ravia ja alettiin tulemaan puomeja, tultiin aika sujuvasti puomeille. Vaihdettiin sitten suuntaa ja tultiin laukassa samat puomit, tämäkin sujui hyvin.

Hejsan, nu är kurssens tredje dag bakom mig. När jag kom till stallet fick jag veta att jag hade en gammal bekant nämligen Broidi, jag var inte speciellt glad men egentligen om man nu tänker, vem annan skulle jag hoppa med? Vi byggde en liten bana men hann aldrig hoppa allt :D Vi hade uppvärmning ganska länge, vi började med halt och back i skritt. Broidi skuffade baken utåt men när jag fick det fixat så var backningarna helt ok. Vi började sedan trava och komma bommar, vi kom ganska bra till bommarna. Efter det bytte vi håll och kom till bommarna i galopp vilket också gick bra.Sitten aloitettiin hyppääminen, tulin laukassa kaarevalle oli aika helppoa sillä Anne oli laittanut tötteröt merkiksi mistä pitäisi ratsastaa joten tultiin hyvin. Seuraavaa kierrosta varten minulle vähän nostettiin esteitä, en osaa sanoa minkä korkuisia olivat mutta kuitenkin sen korkuisia mitä hypätään meidän omalla tunnilla tiistaisin. Muut ratsastajat vähän sähläsivät ja olivat aika kokemattomia esteiden suhteen joten ei ehditty hypätä enempää tällä kertaa. Täytyy kuitenkin sanoa että jotkut suoriutuivat oikein hyvin kaarevasta, pitää vaan toimia nopeammin niin että ehtii hypätä enemmän.

Sedan började vi och hoppa, jag kom i galopp till två hinder som var byggda som i en halvvolt. Anne hade satt märken där man skulle rida så det kom vi bra. Inför nästa runda höjde Anne lite hindren till mig, jag vet inte hur höga de var men ungefär lika höga som vi brukar hoppa på tisdagar. De andra ryttarna hade inte hoppat så mycket förr så vi hann därför inte hoppa med. Jag måste ändå säga att några av dem kom riktigt bra till hindren, de måste bara vara lite snabbare så att man hinner hoppa mer.Huomenna Anne kuitenkin sanoi että meillä olisi rata, sanoin että voin mennä taas Broidilla koska se oli itse asiassa aika kiva ja kuten jo mainitsin, en tiedä kenellä muullakaan haluisin mennä. Kun luette tekstejäni teistä ehkä vaikuttaa siltä että tästä kurssista ei ole ollut paljon hyötyä mutta on siitä, koulutunnit olivat todella kivoja pystyin hinkata pikkuasioita. Vaikka estetunnilla tähän asti en ole varsinaisesti oppinut mitään uutta niin ainahan se on hyvä hypätä ja ratsastaa ja on kiva myös saada positiivista palautetta, tajuaa että on oppinut jotain ja että osaakin jotain.

Imorgon sa Anne att vi hoppar bana, jag sa att jag igen kunde rida Broidi för att han var egentligen helt bra. När ni läser mina texter om kursen kanske ni tror att jag inte har någon nytta av kursen, men så är det inte, när vi hade dressyr kunde jag fokusera på småsaker. Fast jag inte kanske lärt mig någonting på hopptimmen så är det ju alltid bra om man hoppar och rider och det är roligt att få positiva kommentarer man förstår att man kanske kan något.

Nähdään ensi postauksessa!

Ses i nästa inlägg!


Terveisin/Hälsningar

Ellen


2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)