maanantai 23. maaliskuuta 2015

Söpöt yhteiskuvatMoikka, Tiistaina menin Stevenillä koulua! Oli kiva kun sain mennä sillä koska meidän yhteistyö on koulun puolella vähän ruostunut. Steven oli jo karsinassa ihan kamala, sillä taitaa olla vähän liikunnan puutetta ja sitä paitsi se ei oikein pidä Söpöstä joka sattuu olemaan sen vierustoveri. Anne oli kipeänä joten Tintti piti meille tunnin. Me saatiin tehdä itsenäinen veryttely niin että saataisiin vähän harjoittelua kisoihin. Steven oli ihan kamala, tein ihan älyttömästi pysähdyksiä, siirtymisiä, voltteja jne. ja kuitenkin se ei kuunnellut ollenkaan. Tein kuitenkin ihan hyvän veryttelyn vaikka Steven nyt tällä kertaa oli niin reipas että sitä ei kukaan olisi saanut pysäytettyä.

Hejsan! På tisdagen hade jag vanlig rid timme och jag fick rida Steven. Det är bra för att dressyren inte funkar för oss riktigt för tillfället. Steven var redan i boxen helt hemsk, han behöver väl bli riden mer och dessutom så är han nu bredvid Söpö som han inte alls gillar. Anne var sjuk så Tintti höll vår timme. Vi hade självständig uppvärmning, lite övning till tävlingarna och sådant. Steven var helt hemsk, gjorde ända sedan början halt, tempoändringar, volter osv. och ändå så lyssnade han inte alls. Jag gjorde ändå en helt bra uppvärmning fast Steven inte var så rolig och rida.

En ajatellut tunnista kovinkaan paljon selostaa mutta kerron lyhyesti. Tehtiin aika paljon askeleenpidennyksiä ja sitten työstettiin laukkaa sekä tehtiin siirtymisiä. Laukassa poni lähti 6-0, se oli jotenkin tosi vahva ja en meinannut ollenkaan saada lyhennettyä laukkaa. Tällä kertaa nyt näin päin jos saisin sillä mennä vähän enemmän ja Viivikin niin saataisiin se taas toimimaan, koska kuulemma on ollut tuollainen muillakin tunneilla. Steven on kuitenkin sellainen poni minkä kanssa haluan kehittyä. Lili on ottanut kaikki kuvat ja voi että nuo yhteiskuvat on jotenkin niin ihanat, molemmat näyttävät tyytyväisiltä jne. :)


Jag tänkte inte berätta något mycket av timmen men helt kort. Vi arbetade med galoppen mycket och gjorde tempoändringar. I galopp stack ponnyn helt, han var väldigt stark och jag tänkte inte få in honom alls. Den här gången gick det nu så här, det skulle vara bra om jag och Viivi fick rida honom så att han kanske skulle börja funka igen, han hade tydligen varit likadan på andra timmar också. Steven är ändå den ponnyn jag vill gå framåt med. Lili tog bilderna och jag älskar de som är tagna före ridningen, båda ser nöjda och glada ut osv. :)

Terveisin/Hälsningar
Ellen

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja must on kiva ettet selittele liikaa tunneista vaan just tolleen tiivistetysti :)

    VastaaPoista
  2. Sun postaukset jaksaa lukea oikeasti, kirjotat niin kivasti. Ihana kuvia ja Steven on tosi ihanan värinen.

    VastaaPoista
  3. Ihania noi yhteiskuvat<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)