maanantai 22. joulukuuta 2014

Talvisia kuvia

Moikka, tässä vähän talvisia kuvia jota tuli otettua Sunnuntaina. Mikä on lempikuvanne?

Aloitettiin kavereiden kanssa tänään haaste, eli jokainen meistä keksii kaksi kysymystä ja sitten kaikkien pitää vastata niihin, omissa blogeissaan(http://carolinesdagar.blogspot.fi/ http://hovarochfotavtryck.blogspot.fi/). Jos oikein ymmärsin niin jatkamme tätä koko joululoman. Blogiin tulee siis postausta joka päivä!
Tämän päivän kysymykset ovat:

Mikä on sinun paha tapasi?


Ensimmäinen asia mikä tulee mieleen on että suutun aika helposti, ihan pienistä asioista. Toinen on että en aina ajattele ennen puhumista, joten joskus voin sanoa aika pahasti.


Miten sinä olet ihmisenä muuttunut tämän vuoden aikana?


Itse asiassa olen omasta mielestäni muuttunut huonompaan suuntaan, alkuvuodesta panostin tosi paljon koulussa, kun taas nyt motivaatio on vähän kadonnut. Toivon kuitenkin että saan motivaation takaisin, koska haluan kuitenkin menestyä koulussa.
Miten sinä vietät joulua?

En itse pidä joulusta nykyään, joten en pahemmin tykkää koristella tai soitella joululauluja. Tänä vuonna vietämme kuitenkin joulua serkkujen luona, tykkään olla sukulaisten kanssa joten siitä tulee varmaan kivaa.

Mitä sinä odotat vuodelta 2015?


Minulla ei itse asiassa ole mitään odotuksia, saa nähdä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan :)


Minkä uudenvuodenlupauksen pidit?


En kai tehnyt mitään uudenvuodenlupauksia mutta tein kyllä tavoitteet tälle vuodelle, niissä olen onnistunut aika hyvin!


Isoin virheesi minkä teit tänä vuonna?


Itse asiassa en ole tehnyt mitään isoja virheitä tänä vuonna!


Terveisin
EllenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)