torstai 18. joulukuuta 2014

Linkkaa blogisi!

Moikka, nyt on kaikilla jolla on blogi mahdollisuus linkata se tänne ja päästä arvosteltavaksi. Jos tulee monta blogia niin valitsen niistä parhaat, jos tulee vähän blogeja niin arvostelen kaikki :) Teillä on aikaa 24.12 asti.

Hejsan, tänkte skriva det här på svenska också. Nu har ni som har blogg en chans att komma med i ett inlägg, jag kommer alltså att göra någonslags recension av dem. Om många kommenterar sin blogg så väljer jag de bästa, om det är få så kommer alla komma med. Ni har tid ända till julaftonen alltså den 24.12.

Terveisin/Hälsningar

Ellen

14 kommenttia:

 1. katriseikkailee.blogspot.fi

  20v. Harrastava kouluratsastaja kirjoittaa hevosista ja toisinaan myös ihan tavallisesta elämästä esim töistä ja lemmikeistä

  VastaaPoista
 2. Http://saraseeni.blogspot.fi/

  14 vuotias tyttö ja estepainoitteinen suomehevostamma! Joulukalenteri käynnissä

  VastaaPoista
 3. http://iivariponinblogi.blogspot.fi/

  Pian 18v tyttö kirjoittelee elämästä kahden oman kaviollisen; welshruunan ja aasiorin kanssa (aina kun saa koneen auki...). Ponin kanssa harrastetaan hyvinkin kevyesti nivelrikon takia ja aasin kanssa tehdään helppoja juttuja nuoren ikänsä takia.

  VastaaPoista
 4. http://world-with-horses.blogspot.fi

  20-vuotiaan ratsastajan blogi kertoo tavoitteellisesta valmentautumisesta ja kilpailuista kolmessa lajissa, sekä tavallisesta arjesta iloineen ja suruineen. Silloin tällöin blogiin eksyy myös lifestylepostaus ja mukana seikkailee myös pikkuinen aasi. :)

  VastaaPoista
 5. Http://fluffysparrow.blogspot.fi

  13-vuotiaan heppablogi jossa on ripaus lifestyleä ja muuta. Aloitin vasta blogin niin vielä vaiheessa kaikki, mutta liittykää lukijoiksi jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
 6. http://heidijaponit.blogspot.fi

  Blogi kertoo 15-vuotiaan tytön heppailuista ylä- ja alamäissä, tunneilla, kisoissa ja hoitopäivinä. Mukana seikkailee myös esteitä hyppäävä ja temppuja tekevä kissani. :)

  VastaaPoista
 7. http://toivoaelamaan.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa -99 syntynyt tyttö Lapista. Päätähtenä on oma hevoseni Topi, jolla olen alkanut kisaamaan 2014 vuodesta. Topi on -02 syntynyt, entinen ravuri ja ollut omistuksessani kolme vuotta.

  VastaaPoista
 8. http://elamaaomanhevosenkanssa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. http://pysteliina.blogspot.fi

  Blogi kertoo 16-vuotiaan Tamperelaistytön eli minun hevostelusta oman 18-vuotiaan suomenpienhevosen kanssa. Lisäksi blogissa seikkailee upean värinen vuokrahevoseni ja välillä postauksissa vilahtavat myös perheemme kanit ja kissat.

  VastaaPoista
 10. http://katrisofia.blogspot.com/ :)

  VastaaPoista
 11. http://epaonnistumisestaoppii.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ja 7-vuotiaan shetlanninponitamman yhteisestä taipaleesta, joka on jatkunut viime maaliskuusta tähän asti, ja joka tulee toivottavasti jatkumaan vielä melko pitkälle tulevaisuuteen. Mukana aina välillä 23-vuotias lämppäritamma samalta tallilta.

  VastaaPoista
 12. http://anninajanora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. http://lifeasmeandhorses.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)