keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kesän suosikit

Moikka, sain tämän haasteen Lauralta http://yolo-laura.blogspot.fi/  eli kiitos siitä, päätin nyt toteuttaa sen vaikka olen tehnyt aika paljon näitä haasteita. Toteutin tämän kuvien kanssa ja nämä tapahtumat eivät vältämättä ole oikeassa järjestyksessä. Tätä postausta tehdessä tuli oikein ikävä kesää <3

Säännöt on tosi yksinkertaiset:

1. Kerro keneltä sait haasteen ja kiitä häntä
2. Kerro ainakin 5 suosikkiasi menneeltä kesältä
3. Haasta ainakin 5 blogia, ei takaisin haastamista

Tämä ei varsinaisesti kesältä ole mutta laskin tämän kuitenkin mukaan. Eli tässä on kun minä ja Steven saatiin pronssia seuramestaruuksista :)

Tässä kuva Unkarista, siitä tuntuu olevan jo niin pitkä aika ja kun katselee näitä kuvia tulee oikein ikävä. Oltiin siis äidin kanssa kahdestaan Unkarissa, olen tehnyt matkasta muistaakseni kaksi postausta joten ne voi käydä lukaisemassa jos ei vielä ole. 

En ikinä tehnyt Einolasta postausta ja se vähän harmittaa, jotkut ei vaan ikinä lähettänyt niitä kuvia joten en viitsinyt tehdä ilman. Tämä oli kuitekin ihana leiri! Tässä kuvassa menen Nisse ponilla jolla menin leirin aikana tosi paljon. Ilme on taas 6/5.

Tämän ihanan kypärän ostimme joskus ratsastusleirin jälkeen, rakastan sitä vieläkin. Tein tästäkin postauksen joten käykää lukemassa jos ette vielä ole :)

Tässä on Laakson esteratsastuskisoista kuva. Olisi ollut pari muuta tapahtumaa mitkä oli tosi kivoja mutta niistä ei ollut kuvia joten päätin tähän laittaa Laakson kisat. Kisat on aina kivoja ja niitä on kiva katsoa, etenkin jos on hyvä sää!
Lopuksi vielä mitkä blogit haastan:

http://anninajanora.blogspot.fi/
http://liubaefimenko.blogspot.fi/
http://issujaponit.blogspot.fi/
http://tirriponin.blogspot.fi/
http://kolmenporukka.blogspot.fi/

Terveisin
Ellen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)