tiistai 23. joulukuuta 2014

Challenge day #2


Moikka!

Aloitettiin kavereiden kanssa haaste, eli jokainen meistä keksii kaksi kysymystä ja sitten kaikkien pitää vastata niihin, omissa blogeissaan(http://carolinesdagar.blogspot.fi/ http://hovarochfotavtryck.blogspot.fi/). Jos oikein ymmärsin niin jatkamme tätä koko joululoman. Blogiin tulee siis postausta joka päivä!
Tämän päivän kysymykset ovat:


Top 5 kauneusvinkkiä?

Haha nauroin kun näin tämän, en todellakaan ole mikään kauneusguru. Itse teen aina miten haluan, jos haluaa vinkkejä niin kannattaa katsoa jotain youtubesta siihen aiheeseen liittyen esim. BeyoundBeautyStar antaa ihan kivoja vinkkejä ja kun seuraa hänen ohjeitaan niin voi oppia jopa meikkaamaan paremmin. Minulta ette valitettavasti nyt saa mitään vinkkejä :D

Spontaanein asia minkä olet tehnyt?

Jaa-a, en oikein tiedä. Yleensä en suunnittele paljoakaan että mitä teen missäkin tilanteessa joten teen kaiken aika hetkenmielijohteesta.

Atm+kuva?


Olen aika hehkeä, eikö? Kirjoittelin siis juuri nyt tätä postausta, myöhemmin tänään minulla on sitten ratsastus josta kyllä saatte postausta.

Miten aiot pukeutua jouluaattona?

Haha, en minä tätäkään ole ajatellut vielä. Luultavasti laitan jonkun mekon tai sitten housut ja jonkun kivan paidan, sen saa nähdä sitten (;

Mikä on musthave joulupöydässä?

Itse en tykkää kauheasti laatikoista, mutta rakastan lohta. Joten sanoisin että graavattu lohi on se musthave joulupöydässä!

Ostatteko yleensä joulukuusen?

Aika usein me ostetaan kuusi, mutta kyllä me aina välillä käydään kaatamassa kuusi ihan omalta pihalta niin kuin esimerkiksi tänä vuonna. Meiltä kuitenkin aina löytyy jonkunlainen kuusi :)

Terveisin
Ellen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)