lauantai 22. marraskuuta 2014

Onnistunut tunti!


Moikka, Tiistaina oli normaali koulutunti ja menin Amilla, ei yhtään innostanut mennä ratsastamaan mutta tunnin jälkeen olin iloinen että olin mennyt :) Valitettavasti minulla ei ole itse ratsastuksesta kuvia (kerrankin kun meni hyvin!) mutta joo ei siis saatu kuvaajaa tunnille. Laitan tähän kuitenkin jotain kuvia mitä otin ratsastuksen jälkeen ja ehkä vielä jotain vanhoja ratsastuskuvia Amin kanssa. Tulin aika myöhään tallille ja tuli vähän kiire laittaa poni kuntoon (minulla on siis koeviikko menossa.) 

Tunnille ehdittiin kuitenkin ihan hyvin. Kun oltiin kävelty pitkin ohjin, niin aloitettiin menemällä kulmiin, tällä kertaa kulmissa oli puomit joten minun ei ollut yhtä vaikeata saada poni sinne kulmaan, itseasiassa sain koko tunnin ajan ihan ok kulmat. En oikein tarkalleen muista mitä tehtiin missäkin järjestyksessä jne. mutta en minä ikinä sitä muista, vaan meidän tuntilaiset jos ne lukee tätä niin tietää jos satun muistamaan väärin :D 

Vanha tunti ja vanha kypärä vielä :D Ah, tuota valoisaa aikaa kun maneesissa sai hyviä kuvia.
Kuitenkin ensin tultiin kai sellaista että aina lyhyillä sivuilla piti lyhentää ravia niin paljon kuin mahdollista ja pitkillä sivuilla sitten vähän pitempiä askeleita, en ole ihan varma sainko niin hyvin lyhennettyä mutta kai ainakin joitakin hyviä pätkiä tuli. Tehtiin paljon ympyrän pienennystä ja suurennusta sekä ravissa että laukassa. 

Tunnin teemana oli kuitenkin perutukset. Ja alussa jopa pysähdykset tuottivat hankaluuksia (kyllä, melkein 20v papparainen ei halua seistä paikallaan). Piritalla meni sitten hermo ja sanoi Amille pari kertaa kunnolla ja vahti sitä oikein :D Sen jälkeen Ami seisoi ihan kiltisti useimmiten paikallaan hehe. Perutukset sujuivat aika hyvin, pari kertaa tuli vähän vinoon mutta yleisesti sujui ihan hyvin. Periaatteessa tehtiin siis ympyrän pienennystä ja suurennusta sekä peruutuksia koko tunnin. Oli kuitenkin tosi kiva tunti ja kerrankin meni oikeasti hyvin! 


Saimme Piritalta paljon kehuja lopussa, menimme ''super hyvin'' ;) Onhan se kiva kuulla että meni hyvin koska viime aikoina on tuntunut siltä ettei mikään onnistu. Nyt jaksaa taas mennä seuraavalle ratsastustunnille kun tällä kertaa sujui hyvin! Jos ei nyt tule muuta niin nähdään ensi viikolla uuden ratsastuspostauksen kera! Tähän loppuun vielä että tosi kiva kun olette tykänneet lyhytkasvuisuudesta kertovasta postauksesta ja jos teillä on jotain postausideoita niin laittakaapa kommenttia :)

Terveisin

Ellen
Viime vuonna, joulun aikoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)