torstai 6. marraskuuta 2014

Estekisat StevenilläMoikka, Sunnuntaina oli kisat vuorossa, menin siis 60cm Stevenillä ja oli taas aika-arvostelu. Kisat alkoivat vähäisen osallistujamäärän vuoksi vasta 10, eli paikalla piti olla vasta 9. (Sai nukkua pidempään :D) Olin itse ensimmäisessä verryttelyryhmässä ja olin toisena luokassa. Kisat oli maneesissa, kun oltiin rakennettu rata niin menin laittamaan Steveniä kuntoon, sitten kävelin radan ja sitten oli jo aika tuoda poni verryttelyyn. Esterata koostui 13 esteestä, siinä oli ainakin yksi sarja ja sitten tietysti pystyjä ja oksereita. 

Verryttelyssä oli Pirita taas auttamassa. Verryttely sujui ihan ok, oli ihanaa päästä taas tutun ponin selkään ja kaiken lisäksi Martta oli katselemassa kisoja ja auttoi minuakin vähän. Välillä kaipaa takaisin Lauantaille, minulla oli aina tuttu poni ja Martta oli aina auttelemassa ja kuvaamassa! Verryttelyesteinä oli yhteen suuntaan 7 väärästä suunnasta ja toiseen suuntaan niin oli 2 joka oli okseri. Kakkosen jälkeen sai kerran hypätä pinkin okserin verryttelyssä koska se oli ensimmäistä kertaa kisoissa mukana. Steven hyppeli ihan hyvin vaikkakin vähän kaukaa. Kun oltiin verrytelty, siirryttiin kävelyalueelle olin toisena vuorossa joten ei tarvinnut kauan odottaa.  Ensin Stevenillä oli ehkä hiukan hidas vauhti ja kaikki esteet se hyppäsi aika kaukaa, pidin koko ajan pohkeet lähellä niin että se ei pääsisi esteistä ohi. Päästiin uusintaan joka siis ratsastettiin heti jos oli suorittanut perusradan virhettä. Steven sitten harmillisesti pääsi menemään ohi ensimmäisestä uusinnan esteestä, en kai ollut tarpeeksi tarkka. Loppurata sujui kuitenkin hyvin, vähän jäi ohimeno harmittamaan mutta yleisesti meni kuitenkin ihan hyvin meidän rata. Moni ei päässyt uusintaan tai noh puolet pääsi. 

Tuli siis 4vp ohimenosta ja aika toisesta vaiheesta oli 68,24 s eli aika hitaita oltiin, toki se ohimenokin verotti aikaa. Loppujen lopuksi oltiin 7/14. Ihan outoa kun kaikki nykyään ratsastaa hevosilla meidän seuran kisoissa! Tässäkin luokassa oli vain Annina ja Typy sekä minä ja Steven, muut ratsasti hevosilla.

Terveisin
Ellen

p.s Pahoittelen että kuvat ovat vähän huonoja, maneesissa ei tällä kertaa saatu säädettyä niin hyviä asetuksia.

2 kommenttia:

 1. Te ootte Stevenin kanssa kehittyneet tosi paljon niihin blogin ensimmäisiin Steven postauksiin vertaillen, vau! :--) harmillinen varmasti tuo ohi meno :s

  http://tuntiratsastajan-heppaelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja ollaanha me vähän kehitytty :D Jos vertaa ensimmäisiin estekisoihin mistä tuli hylätty koska se karkas kävelyalueelle(kahdesti). Vielä on luultavasti yhdet estekisat tällä kaudella joten silloin pyrin saamaan nollaradan :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)