maanantai 3. marraskuuta 2014

Esteitä BroidillaMoikka, olin taas Tiistaina normaalisti ratsastamassa ja meillä oli esteitä, tuntuu että ei ole niin pitkä aika sitten meillä viimeksi oli mutta eihän se haittaa! Oman nimeni kohdalla listassa luki Broidi, en oli sillä mennyt vähän aikaan joten oli ihan kiva päästä senkin selkään. En oikein ollut innokkaana menossa ratsastamaan koska itselle on jäänyt vähän paha maku suuhun viimeisistä ratsastuskerroista vaikka ne ovat menneet ihan ok, silti kouluratsastus ei tunnu olevan minun juttu just nyt. Tuntuu vähän siltä että en osaa ollenkaan ratsastaa. Broidi oli valmiina tunnilla joten minun ei tarvinnut laittaa sitä kuntoon, lähdin aika myöhään sen takia tallille.


Meillä piti ensin olla puomeja mutta pyydettiin että saataisiin mennä esteitä ja saatiin! Rata oli tosi helppo, kaksi sarjaa molemmilla pitkillä sivuilla ja yksi kavaletti melkein keskellä kenttää. Kun vyöt oli kiristetty, niin otettiin ohjat, aloiteltiin ravailemaan vähän ajan päästä. Ensin mentiin ihan itsenäisesti ravissa ja sitten alettiin tulla puomeja pari kertaa, niiden väliin piti mahtua kolme askelta. Muistaakseni ensimmäisellä kerralla ei ehkä tullut kolme mutta sitten saatiin kolme. Vähän ajan päästä ensimmäinen puomi nostettiin pystyksi ja sitten myös toinen, siihenkin piti mahtua kolme laukka askelta, tämä sujui kai ihan hyvin.

Kun oltiin verkattu tarpeeksi, niin tultiin rata, tarkoituksena oli ensin tulla linja, sen jälkeen kääntää vähän ennen sarjaa ja kavaletille joka oli keskellä, laukan vaihto ja piti tulla toinen linja mikä siis koostui pystystä ja okserista. Tämä sujui ihan hyvin vaikka minulla olisi pitänyt olla vähän reippaampi tempo mutta muuten siis hyvin.


Tultiin kai sitten vielä uudestaan ja Pirita nosti okseria. Tällä kertaa otin harjasta kiinni kun hyppäsin tuon okserin koska se oli niin iso = iso hyppy. Muut esteet olivat ehkä joku 50-60cm? ja tuo okseri oli tosiaan 80cm. Kaikilla meni tosi hyvin ja minullakin meni ihan hyvin, olin tyytyväinen poniin! Kuvat mm. c Nora, Isabel. Olin estekisoissa Sunnuntaina, niistä postausta myöhemmin.
Terveisin

Ellen

p.s Pahoittelen että niin vähän kuvia, Jonnalla on kai enemmän kuvia mutta haluan kuitenkin julkaista tämän postauksen nyt joten en jää niitä odottelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)