keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Ruotsin ostokset

Ruotsin ostosten esittelyä, toivottavasti tykkäätte :)


Ruotsissa oli paljon kivoja kauppoja mitä Suomesta ei löydy, esim. Urban Outfitters, joka kyllä oli aika kallis kauppa, siellä kuitenkin oli tosi kivoja vaateitta. Tämä paita on siis Urban Outfittersistä, monet varmaan tietää tuon Obey merkin. Itse tykkäsin paidasta joten se tuli sitten mukaan. Ihan perus valkoinen, missä lukee toi teksti, vähän läpinäkyvä mutta ei pahasti. Tämä maksoi n.34 euroa.

                                                                             
Tämä paita on myös Urban Outfittersistä, kiva perus paita joita tarvin. Toi kuva ehkä vähän vääristää tota väriä, se on ehkä hiukan vielä tummempi. Tämä maksoi n.22 euroa.


Rakastan uusi Batman elokuvia yli kaiken joten tämä paita oli pakko saada. Se on siis H&M:stä ja tämän paidan oon nähny suomessakin. Toi kangas on taas vähän läpinäkyvä mutta se ei haittaa kun siinä on toi Batmanin logo edessä. Tämä maksoi n. 14 euroa.


Nämä farkut ovat myös H&M:ltä, ne ovat matalavyötäröiset kapeet farkut. Tarvitsin lisää farkkuja joten nämä tarttuivat sitten mukaan. Maksoivat n. 20 euroa.


Ostin tälläisen topin jota voin pitää kun käyn esim. lenkkeilemmässä. Tämä myös H&M:ltä, Ruotsin H&M on paljon isompi ja siellä on tosi paljon erilaisia asioita jos vertaa Suomen H&M tämä tietysti sen takia koska tämä kauppa on alunperin sieltä. Kuitenkin palataan asiaan eli tämä toppi maksoi n.20 euroa.


Juoksuhousuja olen tosi kauan halunut, mutta Suomessa en ole nähnyt lasten kokoisia tälläisiä. Ruotsin Stadiumista sellaiset kuitenkin löyty ja olen todella tyytyväinen kun sain nämä. Jos joku siis ihmettelee niin tarvin lasten kokoset juoksuhousut koska ne on tarpeeksi lyhyet ja juokushousut ovat venyviä joten ne käy minun päälle. Nämä maksoivat n, 40 euroa.


Nämä ostettiin myös Stadiumista, lähinnä vain että minulla olisi enemmä housuja liikuntaan ja nämä olivat tosi halvat maksoivat n. 10 euroa.


Nämä lökärit ovat myös Stadiumista ja ostimme nämäkin jotta minulla olisi enemmän housuja liikuntatunnille. Nämä maksoivat n. 40 euroa.Molemmat kengät ovat ostettu FeetFirst kaupasta, siellä on siis monta eri kenkäkauppaa kuten esim. dinsko. Noi ylemmät on itseasiassa tarkoitettu pojille mutta itse tykkäsin niistä joten ne tuli mukaan. Yleensä lasten puolella poikien tuollaiset kengät ovat paljon kivempiä koska tyttöjen puolella on sitten sellaiset timantteilla ja pinkillä korostetut rumat kengät :D Nämä toiset kengät ovat kuitenkin tyttöjen puolelta ja ne on ihan kivat, olivat melkein ainoita neutraaleja kenkiä missä ei ollut mitään pinkkiä. Molemmat kengät maksoivat ehkä 40 euroa?


Suomenruotsalaisena ruotsissa on kiva käydä kirjaostoksilla koska siellä on paljon laajempi valikoima ruotsinkielisiä sekä myös englanninkielisiä kirjoja. Tuo Steglitsan on ostettu kirjakaupasta joka sijaitsee keskustassa, käymme aina siellä kun käymme Ruotsissa. Olen kuullut paljon hyvää sitä joten siksi ostin sen, kiinnostuneet voivat googlata sen suomenkielisen nimen. Tuo toinen kirja on Maze Runner josta varmaan kaikki ovat jo kuulleet, halusin ehdottomasti lukea tämän joten ostin sen lentokentältä kun näin sen siellä (kirjakaupasta se oli loppu). Molemmat kirjat olivat n. 10 euroa kappale.


Kun kävelimme laivan taxfreessä jäin tuonne chanelin hyllyille tutkiskelemaan ja tämä ripsiväri sitten tarttui mukaan. Laivallahan on halvempaa kuin maalla joten tämä maksoi n. 25 euroa. Olen käytännyt tätä aika paljon ja pidän siitä tosi paljon, oli kyllä hintansa arvoinen. Suosittelen tätä ripsiväriä, jos chanelin ripsivärin haluaa ostaa, en toki muita ole kokeillut mutta itse ainakin pidin tästä.


Oreoita ja muitakin karkkeja tuli ostettua, näitä oli neljä mutta kun tulin koulusta kotiin yksi päivä niin Siiri oli käynnyt syömässä kaksi pakettia... Arvatkaa jos ärsytti.

Tässä nämä ostokset kuitenkin olivat, toivottavasti tykkäsitte vaikka mun ostospostaukset eivät yleensä ole niin hyviä!

Terveisin
Ellen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)