torstai 23. lokakuuta 2014

Ratsastus Amilla


Moikka, Tiistaina oli taas ratsastus, menin ihan niin kuin odotetusti, Amilla. Sain jonkun hoitajan laittamaan Amia kuntoon, kiitos siitä. Aloitettiin alkukäynneillä ja  kun satulavyöt oli tarkistettu otettiin ohjat. Ami oli alusta asti reipas, se ei kuitenkaan ollut yhtä taipuisa kuin viime tunnilla. Ensin meidän piti tulla keskiympyrälle ja pienenettiin ja suurennettiin ympyrää, tehtiin samaa ravissa. Tämä sujui ihan hyvin vaikka en vieläkään saanut Amia kunnolla taipumaan, sain kuitenkin ihan hyvin pienenettyä ja suurenettua.Otettiin siinä sitten vähän laukkaa ja siinäkin yritin taivuttaa, saatiin laukkaan hyvä rytmi. Tämän jälkeen otettiin kai välikäynnit ja aloimme sitten tulemaan vastalaukkoja, juuri siihen suuntaan mikä ei viimeksi onnistunut ollenkaan. Tehtävänä oli aloittaa laukkaaminen pitkän sivun lopussa, laukata lyhyt sivu, tehdä hyvä kulma ja sitten kääntää kaarevalle. Ensimmäisellä yrityksellä ei onnistunut koska en saanut Amia käännettyä kaarevalle.

Toisella yrityksellä tsemppasin ja sain tosi hyvin tehtyä tehtävän, tulin vielä pari kertaa sen jälkeen uudestaan ja ne kaikki kerrat sujuivat hyvin. Oli kyllä tosi kiva tunne kun onnistui jossain missä oli viimeksi epäonnistunut :) Tämän jälkeen tehtiin taas ympyrän suurennusta ja pienenystä. Vaikka en saanut Amia tällä kertaa taipumaan niin hyvin, paitsi lopputunnista niin vastalaukat meni kuitenkin hyvin! Tunnista jäi siis ihan ok fiilis. Haluaisin kuitenkin päästä ratsastamaan Stevenillä taas :/

Terveisin
Ellen

p.s Olen Perjantaina Horse Showssa, iltanäytöksessä, tulkaa moikkaamaan jos näette minut! :)

Onko joku muu mennossa Horse Showhun, tai kenties jo oli? Muistakaa laittaa kysymyksiä jotta saan tehtyä jatko-osan lyhytkasvusuudesta kertovalle postaukselle :)2 kommenttia:

 1. Mä en tänä vuonna pääse Horse Showta katsomaan, kun tuli juuri pahana viikonloppuna. :s
  Aivan upea tää sun blogis uus ulkoasu, tykkään tosi paljon näistä väreistä ja bannerista! :--)

  http://tuntiratsastajan-heppaelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi /: No onneksi Horse Show jäjestetää joka vuos :) Ja kiitos, tykkään itsekin! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)