keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Horse Show 2014


Moikka, olette varmaan jo saanneet tarpeeksenne näistä Horse Show postauksista mutta halusin kuitenkin itsekin tulla vähän laittelemaan kuvia tänne ja vähän kertoilemaan omia mietteitäni. Minulla oli ilmaisliput perjantaille jotka Sonera oli jakannu, sain kuitenkin Sunnuntaillekin ilmaisliput, en kuitenkaan yhtä hyvälle paikalla ja kamera unohtui kotiin. Harmi! Minulla on kuitenkin kuvia perjantaista joten laittelen niitä tähän. Itse tykkäsin tämän vuoden Horse Showsta tosi paljon, omasta mielestä jäähalli oli ehkä vähän kivempi paikka vaikka expossa oli aika paljon tungosta.

Oli tosi kiva kun sai mennä katsomaan verkkoja ja niitä oli kiinnostava seurata. Noi musiikki esitykset oli minun mielestä vähän turhia mutta ei minulla sinäänsä ole mitään tosi paljon valitettavaa paikasta jne. Expossa oli tosi hyvät tarjoukset, ainakin saksalaisten kojussa niin oli tosi paljon alennuksia. Itse ostin Horse Showsta ihan perus punaisen KL:n hupparin joka maksoi vain 35e. Katselin kisahousuja mutta en oikein löytänyt mitään sopivia.

Tänä vuonna oli mukana paljon taitavia ratsukoita ja oli kyllä kiva katsella niiden ratsastusta. Jäähallissa oli vähän vaikeeta kuvata tai en oikein saanut asetuksia hyvin laitettua, joten en ole itse ihan tyytyväinen kuviin. Ei kai tässä muuta tarvi sanoa, nyt lukijat voitte sanoa lempikuvanne! Ja muistakaa käydä laittamassa kysymys, jotta saan tehtyä jatkopostauksen lyhytkasvuisuudesta.

Terveisin
Ellen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)