lauantai 11. lokakuuta 2014

#303 Olen elossaMoikka, tänne ei ole tullut vähän aikaa postausta, koska minulla ei ole ollut aikaa kirjoittaa ja ei niin paljon kuvamateriaalia tunneista. Minulla on siis nyt kolmesta tunnista videomateriaalia mutta en pysty tällä koneella vieläkään videoita muokkaamaan. Tämän viikon tunnista minulla on kuitenkin myös vähäsen kuvia joten pystyn siitä kirjoittamaan. Koulussa toinen jakson on alkanut ja kohta on jo syysloma. Ennen kun kerron Tiistain tunnista, niin ajattelin vähän kertoa mitä on lähiaikoina luvassa. Eli ensi viikon Tiistaina minulla on ratsastustunti, keskiviikkona meillä on vielä koulua ja sitten alkaa syysloma. 

Lähdemme perheen kanssa ruotsiin Keskiviikko-iltana ja palataan Lauantai -aamuna. Keskiviikkona olisi kisailmoittautuminen, estekisoihin jotka on Sunnuntaina. Sinne olen suunnitellut meneväni, hyppäisin luultavasti 60cm. Sitä seuraavana viikkona on luvassa tapahtuma mitä kaikki hevosihmiset odottavat, nimittäin Horse Show. Näillä näkymin olen ainakin menossa Perjantai -iltana sinne, haluaisin myös mennä Sunnuntaina mutta saa nähdä.  Lauantaina en luultavasti mene koska silloin mennään koulun kanssa kirjamessuille. 


Mutta nyt tämän postauksen aiheeseen eli Tiistain tuntiin. Olin mennyt kaksi edeltävää kertaa Pingiksellä joten en todellakaan halunnut mennä sillä. Menin Röllillä, jolla en ole vähään aikaan mennyt. Meillä oli koulua ja Leena oli meidän opettajana, sillä Piritalla oli vapaapäivä. Tunti oli tosi tylsä ja tehtiin sitä samaa mitä aina Leenan tunneilla tehdään, ajoittain sain Röllin liikkumaan ihan hyvin. Oli kuitenkin kiva mennä ponilla, koska kun sen selkään istuu, niin tuntuu tosi kotosalta, olen sillä niin paljon mennyt. 

Ennen tätä tuntia meillä oli esteitä ja sitä ennen koulua (Leena oli opettajana), molempina tunteina minulla oli Pingis ratsuna. Voi olla että teen estetunnista jonkunlaisen postauksen mutta en usko, sillä minulla on niin vähän materiaalia. Tunti oli kuitenkin ihan kiva ja Pirita sanoi meitä kenttäratsukoksi :D En kuitenkaan halua mennä Pingiksellä enää, ainakaan vähän aikaan (koska reasons). Eipä minulla muuta nyt tällä kertaa, yritän ehtiä postailla vähän useammin.

Terveisin
Ellen 


2 kommenttia:

  1. Ootko tehny ton bannerin ite? Se on mun mielest toosi hieno:)! En osaa ite tehä bannerii:(

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)