lauantai 27. syyskuuta 2014

Estekisat

c Nora

Moikka, olin Sunnuntaina estekisoissa Stevenin kanssa. Olin aika kipeä mutta päätin kuitenkin mennä kisoihin. Menin Stevenillä siis 60cm ja arvostelu oli A2/A2, eli aika-arvostelu missä uusinta. En ole Stevenin kanssa paljon aika-arvosteluita mennyt, mutta eihän ne ole mikään ongelma. Olin luokassa toisena lähtövuorossa ja edellisessä luokassa oli vain kaksi osallistujaa joten starttasin aika alkupäästä. Radalla ei ollut yhtäkään sarjaa mikä oli aika outoa, yleensä meillä on aina jotakin sarjoja. Rata oli kuitenkin aika vaikea muistaa ja katsoin aika paljon vain numeroita kun ratsastin :D Oli koko kisojen aikana aika kipeä olo ja en edes jaksanut nostaa Stevenille satulaa selkään, että silleen… 


c Nora

c Nora
Verryttely sujui ihan hyvin ja meillä oli Pirita siellä ohjeistamassa mikä oli tosi kiva! Iskä otti videota sen puhelimella joten laitan senkin tähän, video on kuitenkin Iphone laatua, joten varautukaa. Steven meni tällä kertaa aika hitaasti, laukan tempo olisi pitänyt olla parempi, kolmosesteelle tuli vähän tiukka käännös ja meinasi mennä ohi, päästiin kuitenkin kaikista esteistä yli ja saatiin jatkaa uusintaan, ennen kahdeksatta estettä Steven teki pikkumutkan joka olisi ollut täysin vältettävissä jos olisin jaksanut ratsastaa ja ollut hereillä. 


verkkaeste c Annina

c Annina

Noh, ei se kuitenkaan mitään sinänsä haitannut. Kaksi puomia otettiin mukaan ja sekin olisi ollut täysin vältettävissä jos olisin ylläpitänyt paremman tempon, Steven harvoin ottaa puomeja alas joten tämä oli ihan ratsastajan virhe. Puomit, ei kuitenkaan minun mielestä haittaa, enemmän harmittaa se jos poni menee ohi jostain esteestä. Olin siis aika tyytyväinen, jos ratsastaja olisi ollut hereillä ja ei kipeänä niin ei puomitkaan olisi tullut alas :) Tyytyväinen saa kuitenkin olla, päästiin uusintaan ja Steven ei mennyt ohi mistään esteestä! Olin loppujen lopuksi 10/15. Ensi kisoissa yritetään saada puhdas rata!
p.s Pahoittelen että on vain samoista esteistä kuvia.

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja tosi hyviä kuvia! :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia ja hieno stevenjasä<3 ja ei toi rata kyl hassummin menny, hyvä että oot tyytyväinen ! (:

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia, mut ei ehkä kannattas mennä kipeenä... Ei tunnu kivalta kun kaikki selitetään kipeenä ololla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olisi ehkä pitänyt jäädä kotiin :D No mutta virheistä oppii :) Ja kiitos!

   Poista
 4. Mä olin kattovinani tuolt tulosluettelosta et oisit saanu 15vp?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäki oon kattonu sielt et sain 15vp, en tiedä että sainko siitä mutkasta jtn vp ja ehkä sain jotain aikavp myös en tiiä :D Puomi tuli alas ainaki kaks kertaa mut ei sen enempää.

   Poista
 5. voltista saa virhepisteitä..

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)