sunnuntai 24. elokuuta 2014

Ping Pong

Moikka, tällä viikolla minulla on ollut taas paljon tekemistä, olin leirikoulussa. Sen takia en ole vielä ehtinyt kirjoittaa Tiistain ratsastuksesta. Kuvat on huonolaatusia I know. No yllätys yllätys menin Pingiksellä, olin jo vähän arvaillut että Pirita laittaisi Pingiksen uudelleen minulle. Onkohan minulla edessä joku Pingis putki? (Toivottavasti ei, koska en osaa Pingiksellä ratsastaa.) Yritän nyt kertoilla tunnista sen mitä muistan, eli kun oltiin otettu ohjat ja vähän aikaa kävelty, niin tultiin ympyrälle ja otettiin siinä ravia.


Ravissa sain Pingiksen joskus menemään ihan hyvin mutta välillä tuntui että Pingis hävisi ihan kokonaan tuntumalta ja alkoi vain juosta. Pingis oli kuitenkin ihan reipas mikä oli kiva. Otettiin ympyrällä myös laukkaa, se taisi sujua ihan hyvin vaikka Pingiksen laukka on vähän outo. Kun oltiin kävelty pitkin ohjin vähän aikaa, niin alettiin tulla keskihalkaisijalle ja käännettiin siitä jompaankumpaan suuntaan.


Pikkuhiljaa lisättiin tehtävään laukkaa ja se ei sitten sujunut ollenkaan, laukannostoissa heitin ohjat pois ja eihän se laukka sitten noussut. Sain ehkä kaksi tai kolmen onnistunutta laukannostoa. Lopuksi vielä vähän muutettiin tehtävää, nyt laukka piti nostaa keskeltä ja jatkaa sitten vasempaan tai oikeaan, tämä sujui ihan ok, sain vähän korjattua minun ns. tekniikkaa kun nostan laukkaa. Tämän jälkeen otettiin vielä loppuravit ja vähän eteen alas. Pingis oli kivempi tällä kertaa ja etenkin ravissa meni vähän paremmin.
Terveisin
Ellen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)